Onnea ja menestystä!

Martti Joenpolven novellikilpailun tuloksia pantataan jopa kilpailun omilla sivuilla. Tiedossa on kuitenkin, että kilpailuteksteistä kootuissa antologioissa on debytoinut paljon huomattavia kirjailijoita. Niinpä tartuin mielenkiinnolla tuoreeseen opukseen Novellit 2011. Ja kas, sieltähän löytyi yhdistyksemme lappeenrantalaisen jäsenen, Kari Välimäen, ovela teksti ”Peili”.  Onnittelut Karille, jonka teksti on valikoitu kokoelmaan lähes 800 kirjoittajan joukosta. Gummeruksen sivuilta löytyy lisää tietoa antologiasta ja kilpailun menestyjistä.

Etsivä on löytänyt tiedon myös haminalaisen jäsenemme, Martti Linnan, tuoreesta romaanista ”Liian iso juttu”. Neljännen Sudenmaa -sarjan kirjan voi tilata vaikka Martin omilta sivuilta.

Mielelläni uutisoin jäsenistön julkaisuista jatkossakin. Vaatimattomuus ei kaunista, jos kissa jätetään pöydän alle. Siispä ilmoittautukaa itse tai juorutkaa kanssajäsenten puolesta yhdistyksen sähköpostiin tai Ota yhteyttä -lomakkeella.

1 Responses to Onnea ja menestystä!

  1. Marja sanoo:

    Jäsen Anja Romun runo löydetty mm. Eeva Kilven, Juice Leskisen ja Lassi Nummen runojen seurasta teoksessa Pää tallella: runoja ikääntyville (toim. Tuula Korolainen ja Riitta Tulusto). Hieno kirja!

Jätä kommentti