Johtokunta esittäytyy

Paltan puheenjohtaja
Kirsi Komulainen

kirsi_1013

Olen vuonna 2008 Joensuusta Kouvolaan muuttanut runoilija. Olen opiskellut Joensuun yliopistossa suomen kieltä, kirjallisuutta ja mediakulttuuria.
Olen kirjoitellut jo nuoresta lähtien kaikenlaista, runojani on julkaistu useissa antologiossa ja lehdissä. Syksyllä 2015 julkaisin ensimmäisen runokokoelmani Märepallo (BoD), toinen runokokoelmani Unihilloa (BoD) julkaistiin vuonna 2016 ja kolmas Suusokerilla 2017 (Mediapinta).

Yhteystiedot: kirmarkom@gmail.com

Varapuheenjohtaja
Sinikka Vuento

_DSC3842

Sinikka Vuento

Olen lappeenrantalainen ent. suomen kielen opettaja. Suuren osan työuraani olen tehnyt lehtien toimittajana ja tiedottajana erilaisissa organisaatioissa. Esikoiskirjani Rytmihäiriöitä (2016) on novellikokoelma, joka kertoo eläkkeelle jäämisen iloista ja ongelmista. Toinen kirja Marja Tellervo – Suomen ikäinen (2017) on Moskovassa syntyneen viipurilaistytön evakkotarina. Sen ovat toimittaneet Sinikka, Aimo ja Mari Vuento.  Aforismikokoelma Elämä on ilmestyi joulukuussa 2017. Olen myös lappeenrantalaisen kirjoittajapiiri Haukan vetäjä. Ryhmän teksteistä ilmestyi elokuussa 2019 toimittamani antologia Miun Lappeenranta. Olen tätä nykyä myös Sinapinsiemen-lehden kolumnisti.

Kirjoittaminen on minulle tapa hahmottaa maailmaa. Silti jokainen kirjoittamistehtävä on haaste. Vain aito ja tuore kokemus tavoittaa vastaanottajan. Pyrin tuottamaan sellaista tekstiä, että sen kaikki ymmärtävät. Olen myös varma siitä, että meillä kaikilla on oma ääni, jonka tulisi päästä näkyviin ja kuuluviin. Siksi kirjoittajapiirin vetäminen on minusta erityisen antoisaa.


Sihteeri

Pirjo Ahlberg

Maire Pyykkö

maire

Olen Viron taideakatemiasta valmistunut suomalainen lasitaiteilija, muotoilija ja taideopettaja. Kehittämäni taideopetusmetodi mahdollistaa akvarelli- ja piirustusopetuksen siirtämisen myös verkkoon, ks. tarkemmin http://taidekoulu.com.

Kirjoitan venäjän ja osittain myös suomen kielellä runoja, satuja ja muistoja lapsuudestani Neuvostoliitossa.
Olen Neuvostoliiton Taideliiton, Suomen Kuvataideliiton, Suomen Akvarelliliiton ja Kirjoittajayhdistys Paltan jäsen.

Päivikki Puonti

Harri Kivelä

Soile Rinno

Advertisement

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: