Elina Aaltosen esikoisteos ”Älä anna minun pudota” on aikuisen naisen hevoskirja

ÄLÄ ANNA MINUN PUDOTA

”Sydämentykytystä hänen lähellään. Mutta entä jos olet jo naimisissa?”

Pitkät, kuumat hevoskesät lapsuudessa, kun ruoho tuoksui ja kärpäset surisivat. Kilpailujännitystä, pitkien maastolaukkojen riemua, hevosen pehmeä hörähdys. Miltä tuntuu sukeltaa takaisin siihen maailmaan aikuisena?

Helenan lapset ovat jo nuoria aikuisia, kun hänen polkunsa johtaa takaisin hevosten luo. Talli ja sitä ympäröivä metsä suovat hänelle turvapaikan arjen ja näivettyvän avioliiton ongelmilta. Maailman ihanimman Irlannin Cob – ruunan lisäksi talliympäristö tarjoaa hänelle myös jännitystä ja päänvaivaa kahden karismaattisen miehen ilmaantuessa kuvioihin.

Älä anna minun pudota on hevosmaailmaan sijoittuva elämänmakuinen romaani, josta ei romantiikkaa puutu. Se on todellinen aikuisen naisen hevoskirja. Se osoittaa, ettei kaikki olekaan mustavalkoista, ja että rakkaus hevoseen voi ylittää unelmien rajoja.

Elina Aaltonen syntyi Kuusankoskella vuonna 1986. Intohimo kirjoittamiseen heräsi jo lapsuudessa, ja polku kirjailijaksi alkoi taittamalla kirjoja isoäidin keltaisesta paperista. Lopulta omien tyttärien innostus ratsastukseen antoi Aaltoselle sysäyksen, joka sai hänet julkaisemaan hevosaiheisen esikoisteoksensa 34-vuotiaana. Aaltonen sekä lukee että kirjoittaa pääosin arkirealistista ja romanttista kaunokirjallisuutta.

https://www.bod.fi/kirjakauppa/aelae-anna-minun-pudota-elina-aaltonen-9789528090915

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: