Galina Punkkinen on julkaissut tänä vuonna peräti neljä uutta teosta

Galina Punkkinen on julkaissut tänä vuonna peräti neljä uutta teosta. Keväällä ilmestyi osittain omaelämänkerrallinen teos Taavetin koulu Galinan silmin ja muita tarinoita, joka kertoo päiväkirjanomaisesti Galinan työharjoittelujaksosta Taavetin koulussa Luumäellä. Kirjaan on koottu myös Galinan kirjoittamia lehtijuttuja ja mielipidekirjoituksia vuosien varrelta ja mukana on myös tarinoita ja novelleja. Heinäkuussa 2020 ilmestyi runokirja Maailman PuitaДеревья Вселенной ja syyskuussa novellikokoelma Galina-Malina(BoD 2020).

Kesällä 2020 Galina Punkkinen on julkaissut myös venäjäksi novellikirjat Урок испанского (Espanjan oppintunti) ja Найди мой камень (Löydä minun kivi) Venäjällä (Pietarin Kirjailijaliiton Kustantamo 2020).

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on maailman_puita_-__derevya_vselennoj_-trees_of_the_universe_kansi.jpg

Heinäkuussa 2020 julkaistu Maailman Puita – Derevya Vselennoj – Trees Of The Universeon Galina Punkkisen viides teos ja sisältää runoja vuosilta 1977-2020. Runoissa liikutaan niin entisessä Neuvostoliitossa kuin Suomen Taavetissakin, puhutaan rakkaudesta ja maailman menosta, etenkin maailman puista Siperiasta aina Amatzonille asti. Runot on kirjoitettu suomeksi ja venäjäksi ja osa on käännetty myös englanniksi.

https://www.bod.fi/kirjakauppa/maailman-puita-derevya-vselennoj-trees-of-the-universe-galina-punkkinen-9789528025351

Galina Punkkisen kuudenteen syyskuussa 2020 Suomessa julkaistuun teokseen GALINA-MALINA (malina suom. vadelma) on koottu Galina Punkkisen kirjoittamia suomenkielisiä tarinoita vuosien varrelta sekä kaksi aivan uutta Espanjaan sijoittuvaa novellia venäjäksi, joista ensimmäinen on käännetty espanjaksi ja englanniksi ja toinen, korona-kevään 2020 espanjalaisten tuntoja heijasteleva novelli, espanjaksi ja myös suomeksi. Kirjan kuvituksessa on käytetty Marja-Liisa Nurkan taidokkaita valokuvia. Kansi on tomskilaisen mainostoimiston käsialaa.

https://www.bod.fi/kirjakauppa/galina-malina-galina-punkkinen-9789528025740

Galinan veli Boris Sirotin luovutti 21.09.2020 Tomskin yliopiston tieteellisen kirjaston varajohtajalle, Erohina Galina Stepanovnalle, kolme kirjaa: Maailman puita, Урок испанского (Espanjan oppitunti), Найди мой камень (Löydä minun kivi).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: