VILLIKON VAUHTIVUODET LIFTATEN

Päivi Lappalainen on julkaissut omaelämänkerrallisen kasvukertomuksen katkeransuloisilta nuoruusvuosilta nimeltään VILLIKON VAUHTIVUODET LIFTATEN.

”Vapaus oli sitä, että nostimme peukalot perjantaisin pystyyn kello 16.30 valoisassa Lahden Holman risteyksessä ja katsoimme, minne tie vie.” 

Nuoren Päivin tie vie festareille ja konsertteihin ympäri Suomen, keikkabusseihin ja takahuoneisiin, ravintoloihin ja huoltoasemille. 1980-luvun alussa suomirock kukoistaa ja punk ja uusi aalto rikkovat rakenteita ja tuovat uusia aatteita nuorisolle. Mitä on fanittaminen? Päivi rakastaa musiikkia, mutta ei fanita ketään. Jokin kuitenkin vetää puoleensa ylpeässä ja salaperäisessä Juicessa, ja kitaristi Costello herättää tytössä uinuvan naisen. 

Päivi Lappalainen on kirjoittanut omaelämänkerrallisen kasvukertomuksen katkeransuloisilta nuoruusvuosilta. Musiikin henkeen tarina on saanut epäsovinnaisen muodon, joka puhuttelee lukijaa välittömällä ja humoristisella tavalla.

Päivi saapuu myös Paltan Eino Leino-iltaan 6.7. Lappeenrannan kirjaston puistoon, jossa on mahdollisuus ostaa kirjaa alennettuun 15 euron hintaan.

Kirjaa saa myös näistä nettikaupoista:Booky.fi, Adlibris, ja Suomalainen kirjakauppa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: