KURSIIVISSA VUONNA 2015

kursiivilaiset

Kursiivilaiset vasemmalta: Annikki Hyytiäinen, Erkki Santapukki, Hilkka Mattila, Tarja Pesonen, Tuula Uro, Eija Mättö, Galina Punkkinen ja Anja Romu.

Kursiivi on linnun laulua, kukkien tuoksua, runojen ja sanojen kevyttä juoksua. Porukalla mennään ja aiheita riittää, mukava on Teitä kaikkia kiittää.

Kirjoittajapiiri Kursiivi on toiminut Luumäellä vuodesta 2000 lähtien. Itse olen ollut mukana vuodesta 2004. Vuodet eivät ole olleet sisaruksia. On ollut Sinisen kynän harjoituksia, kirjoittajakoulutuksia, antologioita, vanhainkoti- ja koulukiertueita, Luumäen Lehden Kynä ja Mustepalstat sekä kuukausikokoukset, joissa tapaa ystäviä.

Vuoden 2015 ajan vietin kirjoittamistaukoa ja olin mukana vain muutamassa tilaisuudessa. Niissä olen ollut ylpeä siitä, että saan olla Kursiivin jäsen.

KYNÄ ON VAHVEMPI KUIN MIEKKA

Harrastemessuilla Taavettihalli oli täynnä yhdistyksiä. Olipa mukana vetonaula-voimailijoitakin. Pieni Kursiivi pysäytti kuitenkin pöytänsä ääreen monta kävijää. Saimme kertoa kirjoittamisesta, katsella valokuvia ja arvuutella kuvallisia sananparsia sekä olla osa Luumäen nykypäivää.

SATU JA HISTORIA YHDESSÄ YHDISTÄVÄT JA KIINNOSTAVAT

Viileä kesä ja taivaalla vyöryvät sadepilvet eivät estäneet Lasten linnoituspäivän viettoa. Historiallinen Joukola avasi ovensa ja jo perinteinen kesätapahtuma keräsi yhteen sekä omaa että ulkopaikkakuntalaista lapsellista että muuta väkeä. Linnoitushistoria oli monella jo edellisten kesien jälkeen hallussa, mutta mukavia keskustelu- ja visailutuokioita syntyi yli 240 vuotiaan linnoituksemme ansiosta. Yhdessä tekemämme kirja ”Charlottan hevonen ja muita tarinoita Taavetin linnoituksesta” lähti monen osallistujan matkaan kotiin vietäväksi.

KIRJOITTAMINEN KANNATTAA AINA

Kirjoittajaystävä Galina järjesti merkkipäivänsä kunniaksi meille yhteisen hetken paikallisessa kahvilassa. Maukas tarjoilu, uniikit runot ja viihdyimme. Arjessa ja juhlassa: Yhdessä olemme enemmän.

Galina hymyää1

Galina hymyää.

Luumäen Lehden joulunumero ja siellä omat sivumme toi meille jokaiselle JOULUN.

 

Hilkka Mattila

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: