Karjalaisuus mielessä ja kielessä -antologian julkistamistilaisuus 10.10.2015

Karjalaisuus mielessä ja kielessä -antologia
Kirjoittajayhdistys Paltta ja Karjala-lehti järjestivät vuonna 2014 päättyneen Karjalaisuus mielessä ja kielessä -kirjoituskilpailun. Nyt kilpailun sadosta valikoitu otos ilmestyy Paltan toimesta antologiana. Kirja ilmestyy sekä painettuna että sähköisenä versiona (Elisa Kirja). Kirjaa voi tilata 15 euron (+ postitusmaksut 5 euroa) hintaan osoitteesta kirjoittajayhdistys.paltta@gmail.com, otsikoksi Kirjatilaus. Tai sähköisenä: https://kirja.elisa.fi/ekirja/karjalaisuus-mielessa-ja-kielessa

Teoksen on toimittanut Paltan varapuheenjohtaja Tarja Okkonen, kannen kuvitus on Paltan johtokunnassa vaikuttavan kuvataiteilija Maire Pyykön, ja taitosta vastaa Paltan puheenjohtaja Kari Välimäki.

Julkistamistilaisuus pidetään lauantaina 10.10. klo 12 Lappeenrannan maakuntakirjaston lainaushallissa. Tilaisuudessa yksi antologian hahmoista hyppää ihka elävänä kirjastoon, kun Anneli Pylkkönen esittää käsikirjoittamansa Muhose Miina mennoo -monologin (ohjaus Pylkkönen ja Aapo Stavén). Tilaisuudessa kuullaan myös haitarinsoittoa ja laulantaa. Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: