Paltta julkaisee Kirjan vuosi 2015 -antologian

9789526747934_Kirja_kuljettaa

Kirja kuljettaa -antologia juhlistaa Kirjan vuotta 2015. Kirjoittajayhdistys Paltta on koonnut antologiaan palttalaisten tekstejä, jotka tavalla tai toisella käsittelevät kirjoja tai joissa kirja on pääosassa.

Antologia jatkaa Paltan julkaisuperinnettä ja esittelee kaakkoissuomalaisten kirjoittajien tekstejä ja ajatuksenjuoksua. Teksteissä kirja on osa elämää, kirjoittajat tarkastelevat tapahtumia kirjaperspektiivistä, antavat niille vakavia ja humoristisia sävyjä ja vivahteita. Antologian toteuttamiseen on osallistunut kaikkiaan 28 eri kirjoittajaa.

Kirja kuljettaa -antologia julkaistaan Lappeenrannan maakuntakirjaston kirjakahvilassa lauantaina 16.5.2015 klo 14. Kirja julkaistaan sekä painettuna että e-kirjana.

Kirjoittajayhdistys Paltta ry edistää kirjallisuutta ja sanataidetta Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa. Paltta yhdistää ja kannustaa kirjoittajia ja tarjoaa vertaistukea tekstien ja niihin liittyvien tavoitteiden edistämiseksi. Yhdistys perustettiin Joutsenossa vuonna 1963, ja tällä hetkellä Paltalla on 124 jäsentä. Paltan verkkosivut ovat osoitteessa https://paltta.wordpress.com/

Lisätietoja:

puheenjohtaja Kari Välimäki kirjoittajayhdistys.paltta@gmail.com ja

varapuheenjohtaja Tarja Okkonen tarjaokkonen@hotmail.com

Linkkejä: http://www.uutisvuoksi.fi/Online/2015/05/12/Kirjoittajayhdistys%20Paltta%20julkaisee%20antologian%20-Imatraa%20edustaa%20Anna-Liisa%20Remes/2015519027299/16

2 Responses to Paltta julkaisee Kirjan vuosi 2015 -antologian

  1. Anu sanoo:

    Mukavaa oli myös se, että antologia voitiin kuin voitiinkin julkaista ilman kirjoittajien omaa rahaa – ja sehän poiki tekstejä yli puolet lisää! Myös se, että paikalliset sanomalehdet, Uutisvuoksi ja Etelä-Saimaa huomioivat antologian, oli hieno asia! Kun saatiin vielä kritiikki saman päivän lehteen, niin johan tulee kirjoittamiseen taas uutta potkua. Sitähän me tarvitsemme aina ajoittain.

  2. Risto Talka sanoo:

    Kirjan kansi on mielestäni täysosuma. Se houkuttaa aukaisemaan ja lukemaan. Kiitos Maire!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: