Paltan alueryhmät esittäytyvät

Kouvolan Paltta kokoontuu syksyllä ensimmäisen kerran ma 8.9. klo 17 alkaen Kouvolan pääkirjaston alakerrassa. Kokoontumiset pidetään kuukauden välein kuukauden toisena maanantaina. Tekstit jaetaan sähköpostin välityksellä viikkoa ennen kokoontumista. Kokoontumis-tilaisuudessa niitä ruoditaan yhdessä.

Yhteydenotot: Petri Hannula (pethannu@kymp.net)

Haukka on Lappeenrannan alueryhmä harrastekirjoittajille. Ryhmä kokoontuu kerran kuussa tiistai-iltaisin lukemaan ja kuuntelemaan omia tekstejä. Niiden sisällön herättämiä tunteita ja ajatuksia pohditaan rakentavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Voi myös tulla kuuntelemaan ja keskustelemaan, sillä omien tekstien kirjoitus- tai lukupakkoa ei ole.

Haukka-ryhmässä keskustellaan myös kirjallisuudesta ja jaetaan kirjoittamis- ja lukuvinkkejä sekä tehdään lyhyitä kirjoittamisharjoituksia. Tavoitteena on innostaa ja kannustaa kirjoittajia kehittymään harrastuksessaan.

Ryhmä kokoontuu aina kuun toisena tiistaina klo 17.30 Lappeenrannan kirjaston kokoustilassa. Tervetuloa mukaan Haukkaan.

Parikkalan-Rautjärven ryhmä Uilokurpposet kokoontuu 24.9. klo 18.00-19.30 Parikkalan kirjastossa. Aiheena palttalaisen Sari Roiha-Turkian nettikirja ”Lapset maan” ja syyskauden suunnitelmat. Syksyn aikana puhutaan ainakin Sirkka Laineen romaanista ”Lasihelmet ja muita väärennöksiä”. Ryhmässä on noin 10 kirjallisuudesta ja kirjoittamisesta kiinnostunutta naisimmeistä, ja kokoonnumme vuoroin Parikkalan ja vuoroin Rautjärven kirjastossa.

Luumäen Kursiivi on kahden kourallisen suuruinen kirjoittajien joukko. Ryhmä on avoin, kannustava ja toisten teksteistä kiinnostunut yhteisöllinen ryhmä. Jokainen kokoontuminen on voimaannuttava seikkailu tekstiemme avulla. Uuden kirjoittajan otamme lempeästi mukaan.

Kokoonnumme sunnuntaisin 14.9., 19.10. ja 16.11. (Luumäen Lehden perinteiset joulusivujen tarinat ja kuvat joulukuun alkuun mennessä toimitukseen.)

Suunnitelmissa on toteuttaa lokakuun alussa Anneli Hyyrysen ohjastama runon / tekstin esittäminen lyhyenä kurssina ja esityksistä syntyvän tapahtuman järjestäminen. Tarkennetut tiedot tulevat syyskuun aikana.

Toivon kiinnostuneita yhteydenottoja sähköpostitse annikki.hyytiainen@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: