Syyskausi käynnistyi kurssilla

Elokuun viimeisenä viikonloppuna käynnistyi Paltan kurssi, jossa opetellaan kirjoittamaan neliosaista tv-sarjaa. Kurssi jatkuu verkkokurssina syyskuun loppupuolelle asti. Sarjan aiheena on Saimaan kanavan rakentaminen 1960-luvulla. Paltan kunniajäsen Risto Talka on aikoinaan itse osallistunut kanavan rakennustöihin ja kirjoittanut kokemuksistaan novelleja, joita nyt käytetään kurssin opetusmateriaalina ja tietopankkina. Tv-käsikirjoitus on kuitenkin itsenäinen luomus, jossa kurssilaiset hyödyntävät omaa mielikuvitustaan ja ideoitaan sarjan työstämisessä. Tarjolla on värikäs sakki suomalaisia kanavanrakentajia ja heidän neuvostoliittolaisia yhteistyökumppaneitaan. Kommelluksia riittää!

Kouluttajana toimii kirjailija Mari Mörö. Mari on aivan mainio pakkaus, rempseä ja raikas tuulahdus kaikkien liturgiaa suoltavien kouluttajien joukossa. Hyvä Mari!

Paltta sai taloudellista tukea kurssin järjestämiseen Taiteen edistämiskeskukselta ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennialta. Fennian asiakaspäällikkö Ilkka Marttinen kertoi kurssin alussa Fennian vakuutuksista ja hyödyistä asiakkaille. Paltta kiittää lämpimästi molempia tukijoitaan saamastaan taloudellista avusta. Ilman tukea emme olisi pystyneet järjestämään kurssia.

 

Mari vauhdissa

Mari vauhdissa

Fennian edustaja

Vakuutusyhtiö Fennian edustaja Ilkka Marttinen kertoi vakuutuksista.

 

Kurssilaisia työn touhussa

Kurssilaisia työn touhussa

Kerrottavaa riittää

Kerrottavaa riittää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: