Kuukauden palttalainen: Kari

Nimeni on Kari ja olen kirjoittaja. Aluksi kirjoitin  satunnaisia juttuja työpaikan lehteen tai riiminpätkiä postikortteihin. Joskus, kun työssä oli vaikeaa, kirjoitin suruuni. Panin ajatukset paperille, ja se helpotti. Nollasin pääni kirjoittamalla. Muutama vuosi meni ihan mukavasti.

Eräänä keskiviikkona elämä teki kipeää, ja minä lankesin kirjoittamaan melkein joka päivä.      Laitoin tarinabloginkin. Siitä se alkoi. Kirjoitin yhä villimmin ja tarinani levisivät. Olin päässyt kirjoittamisen makuun ja minun piti saada enemmän. Internaattileireillä muiden kirjoittajien kanssa kirjoitimme yötä päivää. Sain vieroitusoireita aina leirin päätyttyä.

kari välimäki

Kari Välimäki

Hakeuduin Palttaan, kun kuulin sen olemassaolosta. Paltan haukat yllyttivät kirjoittamaan lisää. Tietenkin yllytyin ja kirjoitin yhä enemmän. Kun muutkin yllyttivät, tarinaniput alkoivat kasvaa, tarjosin niitä lehtiin ja kilpailuihin ja lopulta kokoelmaksi. Kirjoittaminen vei minua eikä kysynyt lupaa.

Kuljen Kangasalan ja Lappeenrannan väliä. Mietin tarinoita. Pieniä ja isoja. Minusta on tullut kirjoittaja.

Osuuskumma-kustannus julkaisee kirjani Todensanat maaliskuussa 2014. Mene osoitteeseen http://osuuskumma.fi/julkaisut/ ja osta Todensanat. Se tulee saataville sekä painettuna että ekirjana.

Pieniä tarinoita voit lukea osoitteesta http://isopeikonsanavarat.blogspot.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: