Paltta oli mukana art@bars-tapahtumassa Lappeenrannassa

Palttalaiset esiintyivät art@bars –tapahtumassa Lappeenrannassa

Tänä viikonloppuna (12. – 15.9.2013)  järjestetään Lappeenrannassa ensimmäinen art@bars –tapahtuma. Tapahtuman järjestävät Lappeenrannan Kaupunkikeskusta – LAKES ry, Lappeenrannan kaupunki, Etelä-Karjala Instituutti, Etelä-Karjalan kesäyliopisto, Iskelmä Lappeenranta, Nitro ID sekä oma kirjoittajayhdistyksemme Paltta ry. Mukana järjestelyissä on myös kaksikymmentä kaksi lappeenrantalaista baaria, ravintolaa ja kahvilaa.
Paltan päivä oli perjantaina, jolloin palttalaisten iskuryhmä esiintyi kävelykadulla sijaitsevassa ravintola Teerenpelissä ja katujunassa, joka pysähtyi kaikilla ravintolapysäkeillä. Iskuryhmään kuuluivat lappeenrantalaiset Tarja Okkonen, Risto Talka ja Pilvi Valtonen sekä imatralainen Anna-Liisa Remes. Teerenpelissä esitettiin setti Mansikoita ja avaruusteknologiaa ja katujunassa setti Paltta runoilee ja loruilee. Setit sisälsivät runoja, riimejä, kirpaisuja ja lyhyitä tarinoita. Paltan varapuheenjohtaja Ritva Kattelus juonsi molemmat tilaisuudet.

paltta1 paltta2

(kuvat Tom Jokinen)
Esiintymiset onnistuivat erittäin hyvin, ja me kaikki mukana olleet olimme sitä mieltä, että osallistumme art@barsiin myös ensi vuonna. Sekin selvisi, että Lappeenranta on mäkinen ja mukulakivillä päällystetty kaupunki, mikä asetti omat haasteensa katujunassa esiintymiselle!
Ohessa muutama kuva tapahtumasta. Lämpimät kiitokset valokuvaajille Jukka Hirvonen ja Tom Jokinen, jotka antoivat kuvat käyttöömme!

paltta4        Ha50a

(kuvat Jukka Hirvonen)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: