Kirjoituskilpailussa runsas osanotto

Kirjoittajayhdistys Paltan 50-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi järjestämään kirjoituskilpailuun tuli maaliskuun loppuun mennessä yhteensä 387 tekstiä. Tekstien määrä – joukossa sekä proosaa, esseitä että lyriikkaa – oli mieluisa yllätys järjestäjille.

Kirjoitusten näkökulman sai valita seitsemästä eri aiheesta. Ne kaikki liittyivät jollakin tavalla puoleen vuosisataan ja elämän murrostilanteisiin. Aiheet kirvoittivat osallistujilta vilpittömiä ajatuksia esimerkiksi tehdyistä valinnoista omassa elämässä sekä menetetyistä läheisistä. Kilpailutekstejä tuli runsaasti myös muualta kuin Kaakkois-Suomesta.

Kilpailuraati (kirjailijat Sirkka Laine Rautjärveltä ja Martti Linna Haminasta sekä kirjastonjohtaja Marja Huuhtanen Imatralta) valitsevat kisan voittajat kesäkuun loppuun mennessä. Kisan parhaimmistolle järjestetään syyskuussa Imatralla ilmainen palautekurssi.

Kirjoittajayhdistys Paltta on Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson kirjailijoiden ja kirjoittajien yhdysside, joka edistää alueen kirjallista kulttuuria. Yhdistyksessä on tällä hetkellä noin 170 jäsentä.

2 Responses to Kirjoituskilpailussa runsas osanotto

  1. kyseliä sanoo:

    koska voittaja saadaan selville?

    • Paltta sanoo:

      Ensi viikolla eli 1.7. paljastetaan voittajat sekä kaikki kunniamaininnan saaneet. Heille kaikille on sitten palkintona omien tekstien palautepäivä, joka pidetään Imatralla 14.9. Mutta tästä tarkemmin viikon päästä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: