Jäsenkirje 4/12 tulee joulukuun alussa

Hei palttalaiset!
Muistattehan, että vielä voitte ilmoittautua Tommi Parkon vetämälle Kirjoita runo! -kirjoittajakurssille, mutta nyt on tosi kova kiire ilmoittautua joko suoraan sihteerin sähköpostiin tai sitten yhdistyksemme omaan sähköpostiin.

Kouvolassa järjestetty tilaisuus kirjoittajan tekijänoikeuksista oli onnistunut ja paikalla kirjastossa oli parikymmentä asiasta kiinnostunutta. Tilaisuus täytti tavoitteensa hienosti. Tilaisuuden kuten myös Parkon kurssin toteuttamisen on mahdollistanut valtion kirjallisuustoimikunta.

Myös lasten sanataidetyöpajat onnistuivat Etelä-Karjalassa Metkat-viikolla, yhteensä neljässä iltapäivän mittaisessa pajassa oli Joutsenossa, Imatralla, Parikkalassa ja Rautjärvellä yhteensä 23 lasta. Eniten Rytmiä! -paja veti kiinnostuneita Rautjärvellä, jossa oli mukana peräti 11 tyttöä.
Pajassa tavoitettiin runon ja musiikin rytmejä ja jokainen sai oman äänitteen sähköpostiinsa, joko valssin tai räpin muodossa.

Seuraavan jäsenkirjeen kokoaminen on jo alkanut, ja se postitetaan joulukuun alussa kaikille jäsenillemme. Ilolla voi todeta, että Paltta on saanut joitakin uusia jäseniä näin loppuvuodesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: